18 de gener 2010

Ensaladilla

Sempre trobo paperets sota la porta. Sempre els llenço. Els d’avui no. Em crida l’atenció que n’hi hagi 4 d’iguals. El primer diu ¿Esta pensando en reformas? Fan de tot a precio razonable y buena calidad. Presupuestos sin cargo. Posa el mòbil del Sr.Vladi. Deu ser rus, de Vladimir, penso.

El segon diu ¡Necesito Trabajo!. Sra. Rusa busca trabajo para limpieza, servicio doméstico, acompañar y cuidar niños, personas inválidas y ancianos, con experiencia y responsabilidad. No em queda clar si és ella la que té experiència o han de ser els ancianos.

El tercer va a sac, sense titular. Sra.Rusa esta buscando un amigo español para relación de amistad seria y comprometida.

I per últim, Masaje!!! Sra.Rusa medico titulado profesional se ofrece masaje a domicilio con experiencia 20 años. Tel: 650...... Precio economico!!!
En aquest cas no sé si és jove o que fa molts anys que treballa.

Aquesta família és molt professional, perquè han de ser família! Tants russos hi ha a Gavà. Mentre el Vladi et pinta el menjador cantant el Kalinka, ella xerra amb tu a la cuina, et fa un massatge a l’esquena i t’acaba netejant els baixos. I a sobre ella et prepara una Ensaladilla després de batre’t els ous, a l’habitació. Això és la òstia, vaja, una promoció difícil de rebutjar. M’ho tornaré a llegir perquè estic temptat de trucar.

Oooooh, quina pena, no compleixo la tercera oferta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada