29 de juny 2009

No puc separar

Encara recordo quan vaig posar a un familiar el disc de Nirvana Unplugged, uns dels millors de la història. Li va agradar molt fins que em va preguntar quin grup era.

- Són els Nirvana, molen eh?
- Aquest és aquell que el cantant s'ha suïcidat?
- Si
- Quin gilipolles. No vull saber res d'un paio que amb 27 es treu la vida!


Estic parcialment d'acord amb aquesta afirmació. Hi ha molta gent al llarg de la història que professionalment han estat els millors però que personalment són patètics.

Maradona és un exemple de ser el millor, d'haver fet coses que pels qui ho hem intentat i encara juguem, no acabem d'entendre. Com es pot portar la pilota d'aquella manera, moure's desafiant la llei de la gravetat... No em cansaré mai de veure jugades i més jugades, vídeos de partits. Sensacional professionalment. Ara, com a persona, addicte a les drogues, les anades de "pilota" que ha tingut. Però bé, només es feia mal a ell mateix. Que tot i sabent el mal que fan les drogues hi hagi caigut, és que molt intel·ligent no era/és. Però quan veig els vídeos puc obviar que era un drogoaddicte.

Ara bé, no puc separar ni podré mai, ni ho vull fer quan sento aquest altre. Hi ha poca gent que quan a la ràdio sona MJ, canviï d'emissora. Les cançons que hem ballat i cantat tothom des de fa temps, per mi, tenen associades la paraula pederasta. Què voleu que us digui, no és el mateix que ser drogoaddicte, que ser un excèntric tipus Amy Winehouse. No, no. Això és el pitjor. Si el Martinez Singul és un maleït fill de puta, aquest també. Si es volia tornar blanc, doncs tant me fot. El Julio Iglesias es volia tornar negre, no? Que si vol dormir en una habitació d'oxigen, doncs ja s'ho farà, no afecta a ningú.

Però ser un pederasta? Molt maques les cançons, molt bonic el We are the World i el vídeo de Black or White. Si si, tot molt maco, el rei del pop i tot el que tu vulguis, però era un pederasta que va comprar el silenci dels pares a base de pasta.

Segur que tots els pares que viuen a Los Angeles, dormen ara una mica més tranquils.

1 comentari:

  1. Tinc la mateixa imatge... En el passat podia ser el millor però en el què s'havia convertit... això no és digne de menció. Per això em fa ràbia ke al minut de publicar-se la notícia tot el facebook estigués atepeït de missatges de suport.

    Patètic.

    Ets de les poques persones que coincideixen amb mi, ole olee

    ÈLia (eliainteractiva des d'una altra compta de gmail)

    ResponElimina