30 de juny 2010

Contracte

CONTRACTE DE RELACIÓ

Port d'Aiguadolç, a 30 de Juny de 1.997

1. Consideracions Prèvies:

Després de mesos quedant per les tardes, trucant-se i flirtejant com dos adolescents malgrat tenir vint-i-cinc anys tots dos, després de trobar-se caps de setmana per "atzar" en els bars de la zona d'oci nocturna i de converses banals i fins i tot estúpides, comuns en aquests tipus de situacions, després que la senyoreta C.P. (en endavant la Desitjada) hagi xulejat, vacil·lat i de vegades menystingut al senyoret D.P. (en endavant l'Aspirant), la Desitjada mira fixament als ulls de l'Aspirant i

2. Exposa:

"Davit, tu què penses de mi?" Després d'un breu silenci on l'angelet de l'espatlla dreta recomanava a l'Aspirant ser educat i quedar bé, i on des de l'espatlla esquerra el dimoni perfectament alineat amb el cor anava dient veritats, l'Aspirant

3. Manifesta:

"Penso que et mores de ganes d'estar amb mi. T'ho passes molt bé i rius molt però tens por. El teu cap et diu una cosa però el teu cor una altra i em dóna la sensació que no vols acceptar que fem una bona parella i que estem fets l'un per l'altre". Finalment i per demostrar que ell, l'Aspirant, també podia xulejar malgrat no haver-ho fet massa fins aleshores, va comunicar a la Desitjada el seu interès en convidar-la a Paris una setmana.

Davant la incapacitat de la Desitjada de rebatre tals arguments i proposicions, els interessats

4. Conclouen:

iniciar una relació sentimental basada en el respecte mutu, la fidelitat i sinceritat i en l'acceptació dels caràcters d'ambdós.

I per tal que així consti, ho segellen amb el primer petó als llavis davant dues gavines observadores just després que l'encara Aspirant hagués explicat el viatge del dia anterior que va realitzar a Madrid per veure guanyar el Barça contra el Betis la Copa del Rei veí.

Nota: El 30 de Juny tradicionalment acaben els contractes de futbol. En aquesta data, jo vaig començar el meu.

2 comentaris: