16 de juny 2010

Ser President

L'altre dia van ser les eleccions a la presidència del Barça. Vaig ajudar al guanyador. Ha fet un desplegament de mitjans al·lucinant en l'etapa final i ha treballat a l'ombra des de fa 2 anys quan va dir que es presentaria. Durant els diferents debats que hi ha hagut, molt avorrits per cert, un dels candidats va respondre la pregunta que sovint ens fem tots, Quants diners costa presentar-s'hi? Sense cap mena de problema va dir 500.000€. Si aquest s'ha gastat això vol dir que els altres, més famosos i més recursos, n'han gastat bastants més.

Una altra de les preguntes ha estat Perquè es presenta? i tots han anat dient que per estima al club, per fer que segueixi sent el millor club de món... Que sí, que tot és molt bonic, però que no intentin que em cregui que es gasten tota aquesta mà de calers perque si. Que no home que no, que si no saps que ho recuperaràs d'alguna manera, la gent no va gastant-se aquests diners.

Digueu que ho feu com a inversió, per donar publicitat als vostres negocis particulars, que és una campanya per treure-us de l'anonimat anual. Segur que ho recuperes amb contractes per l'empresa, amb nous clients del despatx, amb més vendes de cotxes o embotits... però no s'ho creu ningú això de per sentiments. Que tots ho feu per satisfacció personal? I un rave!

Això si, un rave amb estrella Michelin.

1 comentari:

  1. jajajajaja, mira que m'agrada les coses que escrius!!!
    Has d'escriure més, està clar.
    :-)

    ResponElimina