27 d’octubre 2009

I duro!

Podem parlar molts idiomes però la meva llengua no entrarà a la teva boca, he dit avui

Ni a la boca ni al cervell, perquè és justeta. No hi ha manera que ho entenguin. No sé quants cops ho he comentat, però no paren. I duro, vinga va, un cop més. Un alemany, perquè parla alemany? Per tocar la pera? Que jo no parlo català, no penso en català, no visc en català per tocar els pebrots, collons. Que jo sóc català t'agradi o no.

Fa molt de temps va obsequiar-nos amb un Por cierto, ha sido un placer poder hablar contigo por facebook, si lo hacéis TODO en catalán no voy a poder seguiros... que os cunda!!. I ahir quan escrivint en passat se'm va colar una v en lloc d'una b, malgrat trobar l'error en rellegir-ho, em va cascar alguna cosa com Esto del catalán os hace más mal que bien.

Ole ole i ole.

Li insinuaré que es faci política que em sembla que aquesta si que estará por la lavor de mandar a tomar pol culo estos polacos y que nos dejen tranquilos a todos los españ·ñoles, joder.

1 comentari:

  1. Molta raó!!! Ens fa més mal que bé!!! No arribarem mai a formar part del grup de gent (d'on segur que surt aquest personatge) a qui el "castellano puro y castizo" que parlen, els converteix en fashion, cools i VIPs i que de ben segur, fan meetings per plantejar brainstormings (break per coffe, inclós, of course) per tractar de modificar l'article 3 de la Constitución española on diu textualment :"en los estatutos de autonomía de Catalunya, País Valencià, Illes Balears y Aragón, y se desarrolla en las leyes de normalización lingüística de Catalunya (1983) y las Illes Balears (1986), y en la de uso de enseñanza del valenciano (1983). De acuerdo con esta legislación el catalán es la lengua propia de Catalunya, Illes Balears y País Valencià, aparte de ser lengua oficial como también lo es el castellano."
    Espero que la conclusió de les seves conferences call, sigui introduir l'spanglish com a segona llengua de l'estat espanyol, si no, els seus cervells, hauran de fer un reset ASAP
    Sort tenim nosaltres del Pompeu!!!

    ResponElimina