09 de setembre 2008

Passarel·la

He estat perdent el temps uns dies al Facebook (ja estic en 97 + 11 pendents de confirmar) pensant en noms i cognoms. Podríem dir que he estat desfragmentant el cervell per recopilar i apilar a tothom que conec en una sola zona i no de manera dispersa com tenia fins ara. Que hagués estat de mi sense aquesta web.

Doncs després d'aquesta setmaneta, he començat a llegir el diaris una mica més en profunditat. I parlant de profunditat he llegit la notícia que hagués canviat la vida de molts de nosaltres (homes) en edat adolescent i de descobriments, ja que segons la publicació The Journal of Sexual Medicine, ha publicat que "els orgasmes vaginals es preveuen per la forma de caminar" ja que van observar que les noies que ho aconseguien, caminaven donant passes més llargues i rotaven la columna més que les que no ho feien.

Collons, ho podien haver dit abans. Entre tots haguéssim muntat una passarel·la portàtil i quan se t'acostaven i et deien allò castellà de tienes fuego?
- Si, perdona eh, guapa, porque eres muy guapa y me he comprado un zippo para dar todo el fuego que pueda, pero antes, te puedes subir a esta pasarela y andar. Si si, anda como andas habitualmente y luego te doy fuego. O no!

A nosaltres ens era una mica igual aquest tema. Durant molt de temps hem buscat la nostra plenitud interior, per després ajudar als demés.

Heu ajudat molt?
T'han ajudat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada