22 d’abril 2008

Poc probable

Ho dic abans de què comenci demà el partit del Barça-Manchester. És impossible que el Barça passi l'eliminatòria. Pot ser que demà guanyem, però no per passar a la final. No hi ha color. Bé n'hi ha un, el vermell. No grana, no. Vermell de la samarreta del Manchester.

Ja sabeu que em fa ràbia pensar així. No és una manera d'autoprotegir-se per si un cas guanyem i així sigui més feliç. No. No tenim opcions. Ni Messi ni res. És una qüestió d'actitud. El Barça fa dos anys que no la té. Ni actitud ni físic. Estem a les semifinals perquè a vuitens i quarts hem hagut de jugar amb equips molt dèbils. I en amdues ocasions vam guanyar al Camp Nou per 1 a 0.

Que passarà demà contra un equip fort i ràpid? Doncs que ens en faran 2, com a mínim. Tant de bo no sigui així. Sabeu què passa, que no crec que el Barça actual estigui capacitat de guanyar ara al Manchester i després al Liverpool o Chelsea a la final.

Com que no ho crec, ara el més important és que el Liverpool guanyi aquesta edició de la Copa d'Europa i així estiguin més a prop de desbancar dels fastigosos que encapçalan la llista.

Força Barça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada