12 de maig 2011

Ara.

Quin avorriment, quin desgast. Sort que ha acabat tot. M'ha esgotat tant que ni ho he comentat ni res, ni he escrit en cada un dels capítols, tot i viure'ls intensament, com sempre.

Per fi han acabat els partits contra el Real Madrid i la Lliga. Apa, ja està, ja podem descansar, tots tranquils, sobretot nosaltres, que el desgast de declaracions provinents d'Espanya són esgotadors. Haver de sentir tonteries cada dia, sentir crispacions, no entrar en provocacions cansa molt.

Ells han guanyat la Copa del seu Rei, nosatres la semifinal de la copa d'europa i la lliga. Balanç que segur ells voldrien canviar-nos.
Ara toca rematar la feina a la final.

Però per sobre de tot ha quedat desmostrat a tot el món la nostra manera de fer. Una manera de fer que té els seus fruits, una manera de fer que agrada més, una manera de fer que es fa respectar, una manera de fer molt diferent a la d'ells. A tots nivells.
Veure portades de diaris internacionals que ens lloen m'agrada molt.

Aquest Pep ens ha ensenyat moltes coses, que van més enllà de sistemes tàctics. Ens ha ensenyat sentiments i maneres de fer que teníem allà amagades, que ens feia vergonya mostrar. S'ha acabat home, s'han acabat temps pretèrits, no tinguem complexes i diguem-ho clar. Digueu-ho clar collons.

La llàstima és que molta gent només ho veurà i valorarà quan ja no ho tinguem.
Aprofitem-ho ara.

Sisplau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada