16 d’abril 2009

Trolex

Estem passejant per un barri de Bangkok. Veiem un bolso LV. Val 300€. És una oportunitat que no la podem perdre. Pensa que el de veritat val 4.000€ o més!

Espera que penso. Tic tac, tic tac. És veritat que tenir un producte per menys del 10% és temptador, però jo vull qualitat, no una merda penjada en un pal. I com tot, les merdes també tenen preu, i jo per una merda no pago 300€.
Però 30 potser si. Així ho vaig decidir quan em vaig comprar un Rolex fals preciós, davant del Colosseum a Roma.

Si un amic teu et diu que hi ha una botiga on venen la Yamaha YZF-R1 per 2.000€ de Sevilla, tu hi vas de seguida, o mires de trobar informació del lloc? Jo miraria la web. Ah, no té web! Ja, doncs agafo el tren fins Madrid i cap a Sevilla. Arribo a una adreça, no hi ha rètol ni res. Sembla que estic en un barri marginal gens turístic. M'obren la porta i és un garatge antic ple de furgonetes. M'ensenyen la moto i té tres rodes i volant rodó.

A veure, no m'hi he trobat, però a priori, vull dir, en principi, jo, diga'm desconfiat, no ho veuria clar. I tu?

Doncs hi ha gent que només veu que tindrà una moto per 2.000 i no 15.699€ que costa. Potser serà la parella de les noies que han vingut al Raval a operar-se els pits per 250€. Eren cegues potser? No han vist mai com es fa una operació per posar-te tetes? No han estat mai a un hospital? Potser allà on han anat algun cop, és habitual que tinguin animals voltant.

-Hola, tenia hora per posar-me una funda al queixal!
-Esperi un moment.
-Perdona, com és que hi ha gallines i conills per aquí la consulta?
-Sii, és que el Doctor té una granja de pollastres i li està fent uns empastes a una gallina. És que el gall és molt agressiu i només es menja ell el blat de moro més tendre i clar, al final a la gallina se li ha mig trencat el bec de tant picar el gra més dur.

1 comentari: