04 de febrer 2008

Xina

Mon avi i jo vam estar mirant un reportatge sobre la Xina i la Gran Muralla. Espectacular. Ja ho diu tothom que ens passaran la mà per la cara en pocs anys. També coincideix que d'aquí a pocs dies comença l'any xinès de la Rata.

Tot el que genera el tema fa que hi hagi sovint debats sobre si es creu o no en aquestes tradicions, en el més enllà. Al final es barreja tot. Jo hi crec en tot això de l'horòscop xinès, el tarot, reiki... De fet, no creia gens en l'homeopatia i ara en soc consumidor convençut.

He fet el següent. He pensat en les característiques de la Jana i la Valèria. Les he definit, he pensat en els seus caràcters, si juguen soles o acompanyades, si poden posar atenció en coses o no, si són esberades, si tenen el mateix humor...

Després he consultat un llibre sobre l'horòscop xinès d'una companya. A continuació hi ha la descripció d'ambdues.


CAVALL d'AIGUA (Jana)- Independència, intolerància, egoisme, gran mobilitat; atracció per l’esport, els viatges i les experiències noves; sociabilitat i desig de llibertat, irresponsabilitat, falta de compromís, entusiasme, extraversió.


Neil Armstrong. Paul McCartney. Raquel Welch. Barbara Streisand. Rembrandt. Roberto Rosselini. Chris Evert. Pearl Bailey. Leonard Bernstein. Alexander Solzhenitsyn...



MICO de FUSTA (Valèria) - Audàcia, hiperactivitat, astúcia, habilitat, capacitat per sortir brillantment de totes les situacions (inclús les més complexes), inventiva, sentit de l’ humor, versatilitat, sociabilitat, gran vinculació als nens, certa deshonestedat.


Federico Fellini, Leonardo da Vinci, Mick Jagger, Bette Davis, Duquesa de Windsor, Charles Dickens, Walter Matthau...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada