04 de desembre 2012

Encaminats

Encara queda molt per fer, molta feina, molta pedra per picar. Seguim en el camí, cada cop és més clar, cada cop hi ha més gent que n'està convençuda del camí que hem de seguir.

És maco veure com llegeixen els resultats de les eleccions els espanyols. Representava que hi havia d'haver hagut una majoria absoluta de CIU, per enquestes fetes fins que van entrar en campanya. La van cagar amb el pòster del Mas amb els braços oberts i van perdre 12 escons. Han aparegut informes falsos per atacar en Mas. No sé fins quin punt haurà tingut incidència.

El fet és que ERC hem pujat 11 escons, el dia que el Barça jugava amb 11 jugadors del planter i treiem 11 punts al Madrit. Tota una jornada increïble. El total de vots sobiranistes hem augmentat. Això confirma que el sentiment és cada cop més estès.

A Madrid han destacat que en Mas ha perdut. La premsa internacional ha destacat l'augment dels partidaris de la Independència. I això és molt important perquè cada cop hi ha més gent convençuda de què tard o d'hora, ho serem. Serem un país. I sobreviurem. Com fa 300 anys que ho fem.
Ja està bé que ens prenguin el pèl. Ja està bé de pagar la festa.

Ara és hora d'estar alerta.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada